Sommar med Bolstaholms Gård!

Kära Stamkund,

SJÖDAGARNA 19-23.7.2017

Segling, musik och marknad på årets Sjödagar.

Ålands Sjödagar, i Sjökvarteret i Mariehamn, är ett av sommar Ålands största och mest välbesökta kulturevenemang. Den genuina maritima miljön med traditionella segelfartyg, skötbåtar, snipor, försäljare, hantverkare och artister från världens olika hörn bidrar till den folkliga och avslappnande atmosfären som blivit kännetecknande för evenemanget.

Vi kommer att sälja våra hemlagade Bolstaholmsburgare, Korvburgare, Grönburgare, Medvurst, grillkorv, kryddblandningar, marinader, hamburgerbiffar i 4-pack, skivad entrecote och ryggbiff där alla dagar kl. 11-24 och söndag kl. 11-16.00. Vi står med vår grillvagn vid pub Niska.

Välkommen att smaka på närproducerade burgare!

VIKINGAMARKNADEN 27-29.7.2017

Äventyr för hela familjen med allt från stridsscener till musik.

Välkommen till en av Europas största Vikingamarknader i Kvarnbo på Åland.

Marknaden är öppen kl. 12-18 torsdag, fredag kl.12-20 lördagkl. 12-18 och området är öppet till kl. 24.00. Vi finns där kl. 12-18 alla dagar. På marknaden kan du se uppvisning av stridsteknik och vikingastrid, vikingamusik och gycklare, barnaktiviteter, följa med nya vikingaskeppet ut på sjön och mycket mera.
Vi säljer Bolstaholms oxburgare (Bolstaholmsburgare), Korvburgare, Grönburgare, Medvurst, kryddblandningar, marinader och hamburgerbiffar i 4-pack, skivad entrecote och ryggbiff. All mat, dryck och hantverk som säljs är tidsenligt. Välkommen att smaka på och uppleva en fläkt av Vikingatiden!

Våra produkter i din butik

Våra produkter som Hamburgerbiffar i 4-pack, medvurstar, kryddblandningar, marinader hittar du i de flesta butikerna på Åland.

Nyhet! Vi har två nya goda kryddblandningar:

Dipp Dracula

Tips: Blanda med gräddfil till en kall sås eller dipp och använd till grillat kött eller grönsaker. Även god till kryddning av potatis.

Bolstaholms kryddsmörskrydda

Tips: Blandas med smör, gott till grillat och stekt kött. 1-2 msk till 2 hg smör. Blanda väl och forma en rulle i smörpapper. Förvara i frysen. Skär i skivor till grillat och stekt kött. Även god till kryddning av potatis och sallad.

Finns att beställa i vår webbshop och i din butik snart, håll utkik!

Vill du ha leverans av kött i slutet av augusti kan du göra din beställning nu på vår hemsida eller ringa oss.

Streetfood med Bolstaholms Gård på kulturnatten!

Njut av goda burgare under Kulturnatten på Torget i Mariehamn kl 15-23 fredag den 11.8! Vi serverar Bolstaholmsburgare, Korvburgare, Grönburgare, Amalias limonad och Grannas äppeljuice. Välkommen!

Bolstaholms Skördefest 22-24.9

Vi har öppen gård fredag-lördag kl. 11-21 och söndag kl. 11-17.
Hos oss parkerar du bilen gratis (inget skördefestpass krävs) och du kan njuta av massor med gratis aktiviteter! Ett stort utbud av lokalproducerade produkter finns också.
Vi marknadsför Bolstaholms Skördefest själva så sprid gärna informationen till dina vänner. Läs mer här!

Sköna sommarhälsningar från

Ann & Henrik Sundberg