Vårens händelser på gården!

Vill du ha kött före påsk- behöver du lämna in din beställning snarast!
Du kan även beställa enskilda köttdetaljer om du inte vill ha ett köttpaket.

Vårens händelser

Kalvningarna har börjat! Vi har fått 22 kalvar redan och de är pigga och glada.

Årets namntema för kalvarna är ROMERSKA NAMN. Namngivningen kan du följa, och ge egna förslag, på vår Facebook-sida, Instagram och Twitter.

Beställ presentkort när du vill!

Nu kan du enkelt beställa presentkort från oss på presentkort.ax om du vill ha det snabbt. Du skriver ut det själv med en personlig text och valfri summa.

Alternativt kan du även fortsättningsvis köpa presentkort direkt från oss. Du väljer själv vilket sätt som passar bäst för dig!

Vi kommer inte att delta i Ålandsmässan i år eftersom den är flyttad till slutet av april. Mässan är dagarna före Kosläppet så vi hinner inte delta. Vi lägger vår energi på vårt Kosläpp istället!

Kosläpp 1 maj!

Missa inte kornas lyckligaste dag när de får springa ut på vårbete med sina kalvar! Vi har öppen gård kl. 12-17 med gratisaktiviteter för hela familjen!

I styckeriet säljer vi hängmörat nötkött, medvurstar, grillkorv, kryddor, marinader, kokböcker, presentförpackningar och vackra koskinn.

Du kan också handla olika lokalproducerade produkter på gården. Mera information kommer längre fram. Följ oss på sociala medier så får du se vad som händer på vår gård!

Välkommen att fira in våren med oss!