Aktuellt

KOSLÄPPET 1 MAJ 2020 kl. 14.00 LIVE SÄNDS AV ÅLANDSTIDNINGEN!

För att minska smittspridningen av corona viruset kommer Ålandstidningen att live sända kosläppet i år. Var med i rolig tävling där du kan vinna fina priser och de som ser sändningen på www.alandstidningen.ax till slutet får en rabattkod till vår webbutik!

Oktoberfest på Byggvaruhuset fredag 11.10 och lördag 12.10!

Vi finns där med vår grillvagn fredag kl. 10-18 och lördag kl. 10-15. Handla för 90 euro så får du en gratis Bolstaholmsburgare och en dricka på köpet! Handlar du för 180 euro får du två Bolstaholmsburgare och två dricka på köpet. Vi säljer förstås burgare också! Välkommen!

StrEATfood på kulturnatten 9.8

Vi finns med vår grillvagn på torget i Mariehamn kl. 15-23 och säljer våra hemlagade Bolstaholmsburgare, Korvburgare och Grönburgare med lokala drycker. Välkomna!

Sjödagarna 17-21.7.2019

Vi finns med vår grillvagn i Sjökvarteret och säljer våra hemlagade Bolstaholmsburgare, Korvburgare, Grönburgare, gårdens produkter som hängmörat nötkött (dj. fryst) skivad entrecote, skivad yttre filé, malet kött, grillkorv och hamburgerbiffar i 4-pack. Även Medvurst, Pepparmedvurst, kryddor och marinader säljs. Vi har öppet ons-lör kl. 11-24, sön kl. 11-16. Frivilligt inträde. Varmt välkommen på en …

Sjödagarna 17-21.7.2019 Läs mer »

Tack alla som kom till kosläppet

Tack till alla 1500 personer som besökte oss på kosläppet 1 maj! Det blev en fin dag trots en liten regnskur, men sen kom solen fram lagom till kosläppet. Vi släppte ut 36 kalvar med sina mammor och pappa avelstjuren på betet. Vi gratulerar Mari Malm som vann inre filén i vår tävling! Stort grattis!

Årets kalvar 2019!

Nu har vi fått 25 fina kalvar redan. De är friska, pigga och nyfikna och springer runt överallt i ladugården. Den 1 maj har vi traditionellt Kosläpp. Då släpper vi ut korna med sina kalvar på bete. En lycklig dag för en ko! Välkommen!

Lilla julmarknad på Jan-Karls gården 1.12

Traditionsenlig lilla julmarknad den 1.12 kl. 10-15. Vi finns med vår grillvagn där och säljer Bolstaholmsburgare, Korvburgare, Grönburgare, gårdens hängmörade biffkött, medvurst, specialpris på malet kött, presentförpackningar, kryddblandningar mm. Varmt välkommen!

Julen närmar sig

Snart är det jul igen och vad passar väl bättre än att ge bort en julkasse till någon som uppskattar god mat. Vi har fyra varianter av julkassar som alla innehåller lite olika produkter: Brummer, Montell, Sasse och Stålhandske Julkassarna innehåller en massa godsaker, bl.a. kryddor, köttfärs eller Delikatess stek, medvurst, kola från Mercedes eller rökt …

Julen närmar sig Läs mer »

Tack till alla våra besökare på Skördefesten 2018

Tack till alla som besökte oss på Skördefesten 2018. Så många som 11 870 besökte oss på Bolstaholm under de tre dagarna som Skördefesten 2018 pågick. Under Skördefesten 2018 kunde man lyssna till Gårdens historia i form av ett teaterstycke med Janke Berglund; manus och regi avRobert Liewendahl.  Man kan ta till sig historia på ett …

Tack till alla våra besökare på Skördefesten 2018 Läs mer »

Scroll to Top