Kom till Bolstaholm på kosläpp

Kosläpp 1 maj

Kom och se lyckliga kor och kalvar springa ut på vårbete! När våren kommer och gräset börjar spira är det dags för kor och kalvar att få komma ut ur ladugården. Det sker varje år den 1 maj. Då har vi öppen gård kl. 12-17 och kosläppet är kl. 14 vid ladugården. Njut av en fin vårdag där du kan du testa på skattjakt i halmslottet, rida mekanisk rodeotjur, leka i sandhög, hälsa på höns, kor och kalvar, se konstutställning av åländsk konstnär i Mejeriet och mycket annat. Alla aktiviteter är givetvis gratis!

Försäljning

Under dagen har vi gårdsbutik i styckeriet där vi säljer gårdens hängmörade nötkött, korvar, hamburgerbiffar, rökt Delikatess stek, kryddblandningar, presentförpackningar, kokboken ”Bolstaholms bästa”, koskinn och så kan du beställa kött för senare leverans om du vill. I vårt café under träden kan du njuta av klassikern Bolstaholmsburgare, Korvburgare Bacon BBQ, Grönburgare, gott kaffe, bullar och mycket annat gott. På gården säljs också lokala produkter som vårblommor, äppeljuice, chokladpraliner, hemlagat godis, fisk i olika former.

Namntema för kalvarna

Varje år har vi ett namntema för årets nyfödda kalvar. I år är temat ROMERSKA NAMN. Se om ditt namnförslag från vår Facebook-sida finns med!